Tips voor je eerste date

Je hebt binnenkort je eerste date en je voelt de zenuwen nu al opkomen. Wat moet je doen? Door het lezen van dit artikel verdwijnen je zenuwen als sneeuw voor de zon en ga je zelfverzekerd jouw eerste date in. Lees snel verder.

Ontspan met deze gedachte

Hij of zij heeft ja gezegd op het verzoek om met jouw op date te gaan. Dat betekent dat hij of zij ook wel interesse in jouw heeft. Want als de andere partij geen interesse had hij of zij het wel afgewimpeld. Dat zorgt al voor wat zelfvertrouwen, toch?

Zo niet, dan zou je kunnen nadenken over de signalen die hij of zij heeft gegeven waardoor jij het heft in handen hebt genomen om de andere partij op date te vragen. Wees niet bang en wees zelfverzekerd. Het is zeker niet erg om fouten te maken. Wees gewoon jezelf!

Bereid je voor

Neem dit niet te letterlijk… dit kan er namelijk voor zorgen dat je een machine wordt. Dat wil je niet want je wilt juist zo spontaan mogelijk overkomen. Zorg wel voor wat onderwerpen als er plotseling een stilte valt. Deze kan je opvangen door over een onderwerp te praten die je van te voren hebt verzonnen.

Ook interessant:  Is bruisend water gezond?

Plaats een reactie