Een gezonde werkplek

Heeft u lichamelijke klachten dan een lange dag werken? Dan zou het zomaar kunnen dat u werkplek niet optimaal is ingericht. U brengt een groot deel van de dag zittend achter een pc door. Het is daarom van essentieel belang dat uw werkplek op een gezonde manier is ingericht.

Zo moet het

De meeste mensen brengen de dag achter de pc door. Maar is uw werkplek wel ergonomisch ingericht zodat u geen lichamelijke klachten krijgt. Waarschijnlijk niet als u dit artikel leest. Hoe moet het dan? Het beeldscherm moet op ooghoogte ingesteld worden. Zit rechtop in uw stoel zonder dat u onderuit zakt (Onder uit zakken kunt u thuis doen op de bank). Op het werk wilt u namelijk een actieve houding die u een gehele dag kunt volhouden. Het is daarom van belang dat het beeldscherm en uw bureaustoel op een goede manier zijn ingesteld. Neem hier ook de tijd voor want het kost veel meer tijd om af te komen van die nare lichamelijke klachten.

Eet u wel gezond?

Een hele andere kwestie is gezond leven. Stop met roken en begin met gezond leven. U zult merken dat u veel fitter bent waardoor u de veel meer energie heeft om leuke dingen te doen met u vrouw of kinderen. En dat is natuurlijk waar het leven om draait: genieten met de geliefden om uw heen.

Ook interessant:  Tips om meer energie te krijgen

Plaats een reactie