De mooiste stedentrips

Bent u wel toe aan een leuke stedentrip? Maar weet u nog niet welke stad u wilt bezoeken? Dan ziet u hier goed want in dit artikel zal u overtuigen welke steden u daadwerkelijk moet bezoeken. Als echte fanaten zult u wellicht bepaalde steden al hebben bezocht maar laat dat niet de pret drukken. Het kan namelijk verbazingwekkend goed voelen om nogmaals een leuke stad te bezoeken en op zoek te gaan naar andere bezienswaardigheden (lees: pareltjes).

Stedentrip Berlijn

Nog niet zo lang geleden was Berlijn gesplitst in twee delen. Deze tweedeling werd gerealiseerd door de Berlijnse muur. Deze muur is erg indrukwekkend om langs te lopen. De muur is inmiddels versierd met tekeningen waardoor u een indruk krijgt wat er toen der tijd speelde. Een historische beleving wat zeker niet mag ontbreken.

Stedentrip Parijs

Ook wel de stad van de liefde genoemd. En dat kunnen we zeker beamen. Wanneer u bij de Eiffeltoren loopt zult u ongetwijfeld veel verliefde stelletjes zien. Het is er erg romantisch en wellicht is het voor u ook wel een uitgelezen mogelijkheid om uw vriend of vriendin te vragen om de hand (tip: doet het bij beide partijen goed!). Natuurlijk is dit geen must want u kunt ook de stad bezichten vanwege de vele historische monumenten.

Ook interessant:  Hoe diep is het Gardameer?

Plaats een reactie