3 handige apps voor hardlopers

Vroeger draaide het bij het hardlopen alleen om jou en je gedachten. Tegenwoordig kun je de verveling tegen gaan met de vele hardloop apps die er te krijgen zijn. Een overzicht van de handigste apps voor hardlopers.


hardlopen

De hardloop app van RunKeeper

Weinig apps, zeker geen applicaties die je voor nop kunt downloaden zijn veelzijdiger dan de app RunKeeper (stel je voor, inmiddels meer dan 10 miljoen gebruikers). Deze app voorziet in alle basisbehoefte van een hardloper. GPS navigatie, coaching, afgelegde afstand, snelheid, het aantal verbruikte calorieen en de app slaat de workouts keurig op zodat je deze later kun uploaden naar de website runkeeper.com.

RunKeeper is er gratis voor de iPhone en voor Android.

De hardloop app van Nike+

Zoals alle producten van Nike, ziet deze app er ook gelikt uit. Hij biedt zo’n beetje dezelfde functionaliteit als RunKeeper, met het verschil dat je opgenomen wordt in de Nike community.

Al naar gelang je je doel stelt de app een trainingsplan voor je op en blijft de app je voortdurend motiveren om door te gaan. Trainingsresultaten kun (moet niet) je op Facebook publiceren.

De app is gratis voor de iPhone en Android.

De hardloop app van Looptijden.nl

Wil je weten wanneer er bij jou in de buurt een hardloop wedstrijd is? De app van hardlopen.nl biedt een actueel overzicht van de hardloop wedstrijden van de kalender van de Nederlandse Atletiekunie. Daarnaast zie je tijdens het lopen op de kaart exact waar je je bevindt, wat je snelheid is en welke route je hebt gelopen. Je kunt alles op Facebook en Twitter delen.

Ook interessant:  Tips om meer energie te krijgen

De app is er gratis voor de iPhone.

Plaats een reactie